Scheepsdiesel motoren van Caterpillar

Wanneer u een scheepsdiesel motor aan gaat schaffen heeft u de keuze uit verschillende merken en verschillende mogelijkheden. Wanneer u scheepsmotoren van Caterpillar aanschaft, bent u ervan verzekerd dat u goede kwaliteitsmotoren heeft. Daarnaast bent u bij Caterpillar gegarandeerd van een goede garantie en uitstekende service.

Bij Pon Power kunt u terecht voor scheepsdiesel motoren met een voortstuwingsvermogen of hulpvermogen tussen 90 kW tot ruim 5400 kW. Ook kunt u terecht voor een grote range aan scheepsdiesel motoren, voor boegschroef pompen en ladingpompbedrijf. Bij Caterpillar kunt u terecht voor alles voor in de machinekamer. De scheepsdiesel motoren van Caterpillar zijn op de toekomst voorbereid, mede doordat zij voorzien zijn van de vooruitstrevende, brandstof- en milieubesparende technologieën zoals ACERT.
Om uw schip van een zorgeloze voortstuwing te garanderen, heeft Caterpillar de 3500C-serie motor. De succesvolle 3500-serie motoren zijn doorontwikkeld, waarbij de 3500C versie speciaal aan de strengste emissie-eisen voldoet, meer vermogen levert en een erg goede vermogensgewichtsverhouding heeft.
Met de 3500C motor kan het maximale vermogen in een breed toerengebied worden geleverd. Hierdoor heeft men een surplus aan direct beschikbaar koppel en vermogen voor acceleratie en uitstekend manoeuvreergedrag. Door de elektronische regeling wordt er bij iedere gevraagde motorbelasting gezorgd voor een continue optimalisatie van vermogen, brandstofverbruik en emissie.