Teveel betalen voor auto onderhoud en reparatie is verleden tijd!

Voordat er vergelijkingssites waren om service én prijs te vergelijken had u als autobezitter niet veel keus. Behalve zelf langs de garage te gaan, wachten, controle ondergaan met de auto, een offerte aanvragen. Dat kostte zoveel tijd en energie dat de meeste mensen maar de eerste de beste garage accepteerden en hoopten dat de prijs mee zou vallen. En meestal viel het tegen. Een al te bekend verhaal wat veel autobezitters deelden.

Degenen die meer moeite deden en langs verschillende garages gingen waren nog verder van huis. Drie compleet verschillende prijzen. Wat nu? Betekent goedkoop dat mijn auto niet goed wordt gemaakt? Worden de juiste onderdelen wel gebruikt? Is het betrouwbaar voor deze prijs?

Dit alles is verleden tijd. Met de komst van internet zagen ondernemers dit probleem en hebben zij er wat aan gedaan. Er zijn verschillende vergelijkingssites waar u offertes kunt vergelijken. Maar ook hierin zijn er verschillen. Dus waar moet u op letten?

Het hangt er vanaf wat u zoekt. Sommige websites werken met beoordelingen van garages, hier speelt service een belangrijke rol. Andere sites werken met prijsgaranties, hierbij zijn onverwachte kosten verleden tijd. Maar zou het niet mooi zijn om deze voordelen in één pakket samen te laten komen? Eén website waar Nederland terecht kan voor al haar autowerkzaamheden? Waar uw reparaties vakkundig worden uitgevoerd, zonder onverwachte kosten en ook voor een scherpe prijs? Die is er! Automaker.nl.

Wij hebben gekeken naar de behoeften van autobezitters en de knelpunten die zij ervaren wanneer het op auto onderhoud en reparatie aankomt. Punten die wij als autobezitters zelf ook hebben ervaren. Vertrouwen is heel belangrijk. Dat er geen onverwachte kosten achteraf komen is eveneens belangrijk. En een vakkundige garage maakt het plaatje compleet. En dat is wat wij hebben gedaan. Hoe?

1. Eerst keken we naar de prijs. Hoe maak je auto onderhoud en reparatie betaalbaar? Simpel! Middelgrote en kleine onafhankelijke garagebedrijven zijn vaak goedkoper dan grote ketens en merkdealers. Dus hebben we alleen deze garages benaderd om zich bij ons aan te sluiten.

2. Vervolgens keken we naar de betrouwbaarheid, dat is ook een belangrijk punt. Dus hebben we samen met de aangesloten garages prijsgarantie afgesproken. Dit staat telkens in onze voorwaarden. Consequenties bij het niet houden aan deze voorwaarde is dat we een garage van onze website verwijderen. Om de klant niet met onverwachte kosten als de BTW, of dure onderdelen op te zadelen, hebben we afgesproken dat de offerteprijs all-inclusive is. Dus de prijs die u ziet, is de prijs die u betaalt. Geen onverwachte kosten achteraf! Daarnaast wordt er altijd eerst contact met de klant opgenomen indien er

onverwachte werkzaamheden naar voren komen. De keus ligt altijd bij u als autobezitter.

En tot slot is het wel handig als de garages zijn werk goed kan uitvoeren. Ofwel, vakkundige reparaties met een vriendelijke, persoonlijke service. Wij hebben erkende garages benaderd, garages die al een goede naamsbekendheid hadden voordat ze zich bij ons aansloten. Garages met goede klantbeoordelingen.

Dan nu de hamvraag. Hoe bespaart u? Door te vergelijken! Wij hebben geen prijzen afgesproken met onze garages. U krijgt altijd actuele en op maat gemaakte offertes van verschillende onafhankelijke garages.

1. U stuurt simpelweg uw reparatieopdracht in.

2. Onze garages berekenen de kosten voor uw reparatie en sturen u een offerte met prijsgarantie.

3. U vergelijkt de verschillende offertes en kiest de garage uit die u het meest aanspreekt qua prijs en reisafstand.

Simpel, gemakkelijk en effectief! Dat is waar Automaker.nl voor staat, zorgeloos besparen.

Voor alle soorten reparaties, problemen en onderhoud kunt u offertes aanvragen. Wij hebben klanten gehad die 60% hebben bespaard op reparaties als distributieriem vervangen, koppakking vernieuwen en een grote beurt. Deze besparingen zijn vergeleken met merkdealers. Maar omdat u tussen onze onafhankelijke garages kunt vergelijken kunt u nog eens extra besparen. Uw besparing is dubbel en hierdoor besparen autobezitters via Automaker.nl gemiddeld meer dan 20% op onderhoudskosten.

Probeer het zelf, het is gratis, vrijblijvend en met prijsgarantie!

Vragen of opmerkingen kunt u te allen tijde sturen naar: info@automaker.nl. Wij reageren snel op uw vraag of opmerking.