Voordelen van een lokale koeriersdienst!

Er zijn veel verschillende soorten koeriersdiensten. Afhankelijk van de soort en het aantal bestellingen is een koeriersdienst in zijn voordeel. Natuurlijk zijn landelijke koeriersdiensten het makkelijkst om voor te kiezen. Maar een lokale koeriersdienst kan ook voordelen bieden.

Gespecialiseerde koeriersdienst in regio Amsterdam!

Zo is pakketnet actief in de regio Noord-Holland. Zij zijn gespecialiseerd in het bezorgen van pakketten in onder andere de steden Amsterdam, Haarlem, Apeldoorn, Almere en Lelystad. Het voordeel van een lokale koeriersdienst is dat zij de regio kennen. Daarnaast kunnen zij concurreren met de prijzen van de landelijke aanbieders.

Voordelen van Pakketnet

De specialisatie van een lokale koeriersdienst ten opzichte van een landelijke kunnen de technieken zijn. Waar iedereen DHL en TNT als de standaard kan de koeriersdienst Amsterdam zich onderscheiden met geavanceerde systemen. Dit is bijvoorbeeld het actuele track en trace systeem. Daarnast wordt ook gebruik gemaakt van het unieke overnight systeem. Dit betekent dat bestelling tot maximaal 30 kilo worden opgehaald en binnen een dag op elk willekeurig adres in Nederland worden afgeleverd.
Door de samenwerking van de landelijke organisaties met lokale vervoerders wordt er een optimaal netwerk gecreëerd. Ook kunnen spoedritten met belangrijke documenten of aandacht vragende apparatuur door één en de dezelfde persoon worden opgehaald en worden afgeleverd. Dit kan de ondernemer een prettig gevoel geven.

Neem de huidige situatie van pakket verzenden nog eens onder de loep en kijk of hier veranderingen mogelijk zijn! Doe de locatiecheck en betaal minder voor meer. Zo kan de koeriersdienst Amsterdam u goed helpen bij het verzenden van uw pakketten!